Performanță în muncă

Această gamă beneficiază, de asemenea, de mulți ani de cercetare pentru a asigura viitorilor noștri utilizatori o comoditate și un confort de neegalat

Performanță îmbunătățită

Încercați și faceți testarea hainelor ILKOTT®. Veți vedea pentru voi înșivă libertatea incredibilă de mișcare și contribuția mai multor inovații. Fiecare produs răspunde în cel mai bun mod la principiile ergonomice pentru a realiza cele mai bune gesturi și posturi la locul de muncă.

Nenumăratele mărturii sunt unanime și pot fi rezumate după cum urmează:

  • rezistență excepțională
  • oboseala și durerea s-au diminuat mult pentru a lupta împotriva MSD-urilor
  • costul de utilizare și factorul de performanță fără egal

Produsele ILKOTT® sunt gândite și studiate ca instrumente, de o practică deosebită în comparație cu îmbrăcămintea standard a pieței. Ele permit astfel creșterea considerabilă a productivității la locul de muncă.

ILKOTT® a produs produse care sunt în același timp foarte confortabile, practice, foarte ușoare și totuși deosebit de rezistente.

 

Eficacitate

Testele au dovedit-o: în anumite condiții, o îmbrăcăminte sau un accesoriu adecvat, cum ar fi ILKOTT®, asigură o creștere a productivității foarte importantă. De exemplu, masonii au raportat o creștere a eficienței blocurilor de așezare cu + 60%. În aceste condiții, o ținută completă este amortizată în … 1 zi!

 

Durabilitate

ILKOTT® și-a proiectat hainele pentru a rezista timpului:

  • Ultra suplu la coadă, flexibil în toate direcțiile
  • Utilizarea pe scară largă a Cordura® pe îmbrăcăminte
  • Cordura® 1100 protector integrat și consolidat pentru genunchi la pantaloni
  • Pantaloni de schi cu talie elastică pentru o îmbrăcăminte micrometrică pentru o utilizare perfectă

Prin factorul unic de sustenabilitate, de mai multe ori decât al produselor standard, un produs ILKOTT® este deja mai profitabil. O haine de lucru standard este înlocuită în medie la fiecare 6 luni. Datorită ergonomiei sale unice, a flexibilității în orice circumstanță și a materialelor avansate care compun produsele noastre, încălțămintea și accesoriile ILKOTT® se potrivesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *