Încălțăminte de siguranță

Încălțămintea de siguranță  ILKOTT® este  atât confortabilă, anatomică, ergonomică, cât și incredibil de puternică. Încălțămintea este confecționată din piele premium care este în special respirabilă. Îndeplinesc standardul EN ISO 20345 S3 SRC.

Echipamentele de protecție personală

Sunt supuse cerințelor esențiale ale Directivei 89/686 / CEE (și modificările ulterioare). Calitatea încălțămintei de siguranță este prea des neglijată. Importanța sa fundamentală nu poate fi supraevaluată, deoarece leagă direct purtătorul de pământ. Este purtată toată ziua și, prin urmare, are un impact direct asupra durerii, echilibrului, oboselii, ceea ce va fi confirmat de fiecare profesionist în domeniul sănătății sau ofițer de securitate. Ei consideră că pantoful ILKOTT® are un design la cel mai înalt nivel și, prin urmare, le recomandă fără ezitare.

Din sport, o privire trekking

Inspirată de încălțămintea folosită de profesioniștii montani , obsesia noastră pentru dezvoltarea sa a fost să modelăm un pantof de siguranță chiar mai confortabil decât produsele echivalente din viața de zi cu zi. 

Pantoful de siguranță ILKOTT® îndeplinește standardele EN ISO 20 345: 2011 S3-SRC