Despre

Munca este sport!
O gamă inspirată de sporturi profesionale.

Povestea noastră

Cu sediul în Franța de mai bine de 50 de ani, compania a construit o expertiză solidă în proiectarea și fabricarea de îmbrăcăminte tehnică, inclusiv îmbrăcăminte sportivă militară și profesională.

Pasiunea noastră pentru sport, inovație și protecția oamenilor 

O gamă de haine profesionale

Această gamă beneficiază, de asemenea, de mulți ani de cercetare pentru a le asigura viitorilor utilizatori confortul și confortul de neegalat în actuala ofertă internațională, al cărei principal model economic este de a produce produse în general cu performanțe reduse, achiziționate la costuri mai mici, în zone geografice îndepărtate.

Materialele și accesoriile utilizate pentru articolele Ilkott® – toate originalele CE – au un standard foarte ridicat, iar combinația lor oferă un adevărat produs de excelență. Câțiva ani de inovație și dezvoltare în colaborare cu designeri și utilizatori profesioniști au dus la ergonomie exclusivă și la un nivel excepțional de confort. Totalitatea poate duce la o productivitate mai bună și la o scădere foarte semnificativă a MSD-urilor.

Principalele criterii de calitate selectate sunt:

Desene și caracteristici inspirate de sport

Mai mult decât atât, designul modern și sportiv, precum și comportamentul excelent al materialelor, vor fi vectori de înaltă imagine. Întregul nu numai că oferă o valoare incomparabilă a utilizării, ci și o bunăstare în viața de zi cu zi pentru o adevărată artă de a trăi.

deoarece munca este sport ®