Bun venit la ILKOTT România!

Ce înseamnă ILKOTT?

Îmbrăcăminte de lucru, încălțăminte de siguranță și accesorii excepționale studiate pentru cel mai înalt nivel de ergonomie, confort, siguranță și performanță.

MĂRTURII:

Luc Moreau – glaciolog independent, Dr. în geografie alpină, membru asociat al Laboratorului EDYTEM CNRS.

Un om de știință specializat în mișcarea ghețarilor, pe care îl măsoară și le fotografiază automat ca cele ale Argentière și Mer de Glace (Mont Blanc), lui Luc MOREAU îi place să poarte haine ILKOTT ®.

„Slujba mea mă face să fiu în contact direct cu gheața, frigul și am nevoie de haine atât calde, impermeabile, durabile și foarte practice din punct de vedere tehnic. Geaca ILKOTT oferă toate aceste garanții. Numeroasele sale buzunare îmi permit să stochez material pe care îl am mereu la îndemână, mai ales când sunt pe frânghie. Totul este gândit în cel mai mic detaliu, astfel încât un profesionist să profite de acestă îmbrăcăminte și să nu poată trăi fără ea! În plus, aspectul ei foarte îndepărtat de îmbrăcămintea clasică face ca distracția, distracția de purtat, să fie modernă și să uităm total că este făcută în primul rând pentru a lucra! Mă lasă liber la mișcările mele în timp ce îmi garantează securitatea.

Pantalonii sunt la fel de confortabili de purtat, permițând o ușurință reală în mișcările tehnice. Sunt liniștit din punct de vedere mental, deoarece materialul este rezistent la nebunie! „

Luc Moreau poartă și pantofi ILKOTT ® :

„Convins de calitatea hainelor am încercat pantofii. O adevărată plăcere. Moi, călduroși, piele de calitate, impermeabilitate.

Pentru mine, care stau adesea cu picioare în apă cu această invenție extraordinară a acestui mic T în spate, nu pierd timpul când îi încalț; ca să nu mai vorbim de încuietoare pentru șireturi! Atât de ingenios !! Așteptam de mult să pot purta o așa pereche de pantofi I-am găsit! “.

Între două dedicații din ultima sa carte „În tainele mării de gheață” de vânzare pe site-ul său, Luc MOREAU reușește să înghețe câteva momente pentru câteva fotografii cu produsele ILKOTT, înainte de a se îndrepta spre Montenvers-Mer de Glace unde revine în fiecare vară pentru a explica evoluția ghețarului Mării de Gheață din Chamonix-Mont-Blanc.